lásko?
lásko?
proč se červenáš?
ty se stydíš?
...................
podívej,
jsem tu jen já
a
taky ty.
nemáš se čeho bát.
nemáš se před kým stydět.
tak pojď
poběžíme do toho světa
zamilovaných bláznů.
jen já
a ty.
půjdeš?
****************************
nechci jít sám
Přečteno 413x
Tipy 8
Poslední tipující: klaki, Vain Hope, její alter ego, 0-0, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)