Anotace: www.vapiti.rajce.idnes.cz - fotografie z týdenní plavby po Jadranu, pokud se Vám obrázky líbí a potěší Vás budu jen a jen rád ... :-)
vapiti... jiste jsi byl na vylete spokojeny a tak to ma byt... ted vse v Tobe jeste dozniva...vychutnej si tu nadheru.
25.10.2007 23:13:00 | carodejka
Krásná...při prohlížení foteček úplně dokonalá!:-)
písni, jak sis to užil..jak se máš!:-)
25.10.2007 19:48:00 | Barunka=o)
myslím , že tohle je naprosto fantasticke dokonce to chapu a dokazu si to predstavit!!:) super
25.10.2007 14:30:00 | Kirsten
Souhlasím, je jedna z nejlepších a proto dávám supertip! ;-)
Ta dovolená musela být fajn, Jadran je prostě fantastické místo!
25.10.2007 11:37:00 | Chancer
Tak ta je skvělá - pro mě nejlepší kterou jsem od tebe četla Petře. O moři, cestě a něčem víc co je jenom v nás skryto. Moc se mi líbí. Jsem ráda že jsi zpátky.
25.10.2007 05:35:00 | Lucie Teru