Nevím
Tvoje ústa blízko mám,
svoje srdce já ti dám.
Snad víš co smíš,
chci stoupat k tobě blíž.
Tak jako dřív,
stebou za ruku jít,
co teď přeji si víc,
mít tebe a nebo nic.
Nevím co tvá ústa chtějí říct
netuším co dýl co dřív.
Nevím co cítí tvá duše,
bude amor střílet ze své kuše?
S mými vlasy tvá ruka si hraje,
a moje srdíčko přitom taje,
nevím je to důvod,
znovu žít ten život.
S tebou nebo sama jen,
smutný nebo šťastný den.
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, Kozoroh 1, Gabika, jedam, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (3)