Anotace: ... a účinná lítost, .... jsou prý cestou k spasení ... / i když pozemská blaženost ... je možná i bez nich ...
Jo, jo, je to takové nutkání k hříchům(jsou sladké), pokoušení osudu, nakonec i trochu té pokory...
02.11.2007 13:19:00 | simsa
Je to tak.Do víry se mícháme i když o ní moc nevíme, ale co kdyby?si říkáme a s nadějí čekáme.
25.10.2007 22:20:00 | s.e.n
Hochu, tvé komenty by zasloužily vydat...třeba i samizdatem...ale vydat...to je nápad, já budu psát a ty komentovat a pak to spolu vydáme :-)
25.10.2007 08:37:00 | JirkaS