jednou možná chtěl by přijít
bez závoje zaklepat
pak už možná bude pozdě
proč foukal do větru jen
že .. .. ...
***
01.11.2007 12:40:00 | Nút
Pavučiny ať se chvějí
až pak příjde rozednění
rodný list co se ztratil
k pánovi totiž on se vrátil
to pro hvězdy v očích baby
at použije svoje čáry
pro čarodějné jiskření
pro zajímavé zjištění
28.10.2007 18:25:00 | Luca_69
Postát chvíli na zápraží
kde voní spousta bylinek
poslouchat Tvoje vyprávění
to je překrásný zážitek.
Vždyť každé slovo Ježibabí
jde od srdce
a hladí.
26.10.2007 10:31:00 | s.e.n
:-)))..můžou přijít i ..holky?..
..čarodějné bejlí bych si sama donesla..
..a ochutnat bych i dala..to abys neplakala..
25.10.2007 13:41:00 | isisleo
Až mezi stromy, vkrade se tiše noc a v dáli ozve se sýček či výr, pak se zprávou přiletí můj poštovní netopýr.
25.10.2007 10:24:00 | Mácha