Duše
Anotace: o ztracených lidských duších
Šla duše sama mlhou a za ní vlek se stín,hledala duši druhou našla jen modrej dým. Ten dým byl zbytek lásky, co v ohni shořela a duše byla smutná v slzách tam seděla.Nenechme plakat duše a dejme lásku jim,než zbyde z naší touhy jen modrej dým a stín.
Komentáře (0)