někdy si myslíme..
že už to dál nejde..
nakonec se dozvíme
že co bolí přejde..
doufám, že uš to přešlo..
jinak by to vážně nešlo .o))
04.01.2008 16:02:00 | Bean
Pochmurná nálada,celkově-dobře vyjádřeno.
Ps.Dobře,že někdy nakoukneš,je příjemné vidět známé jméno.
11.12.2007 17:05:00 | s.e.n
To vypadá na jizvu z války, ale já bych řekl, že tě něco kouslo…
Proč pořád píšeš tak smutně?
08.11.2007 20:54:00 | kouzelníček
Každá z našich radostí
je jen smlouva s ďáblem
půjčka na oplátku
všeho jen do času
a podle zásluh
pak už to jen bolí
Krásná Hynku
25.10.2007 11:42:00 | Lucie Teru
Mlha...
a podzim...
píseň dávno známá...
tak nevím, jestli bolest přivolává
a nebo s každým rokem otupuje...
všiml sis, že si mlha prozpěvuje??
25.10.2007 10:38:00 | Cecilka