"děkuji"
Děkuji Tobě
a děkuji Tobě..
Tobě také děkuji a Tobě též..
Jsme tu
/a nejsme tu/
a přitom pláčeme
na jednom hrobě,
v té dnešní době..
Děkuji upřímně,
děkuji skromně..
Či jenom tady a teď,
jak hodí se mi..
Hraji na lidské city
/na křehké pocity/..
Mluvím jen tak
/do vzduchu/
Kdejaký racek
slyší má slova..
Nad tím vším
jen hlavu uklání
ta moudrá
/tak chytrá/
sova**
Přečteno 393x
Tipy 10
Poslední tipující: ufarsin, fialová, Bíša, Monsignore, s.e.n, blue, Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)