Ty a já
Anotace: našli jsme se ....
Den se stane úžasným
když tě uvidím
v očích se ti ztratím
v bludišti cest
každý úsměv vrátím
nejde se splést
takto je to zatím
jsem tvou a ty mým
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Raduzk, Bíša, pavlis
Komentáře (4)
Komentujících (4)