V pavoučí síti
Temným lesem sama kráčí,
poškrábaná od bodláčí.
Je jako lapená v pavoučí síti.
Nesmí se zastavit, musí vpřed jíti.
Nad ní krouží netopýři.
Létavice k zemi míří.
Ona však myšlenky nemá na přání.
Ona jen kupředu spěšně uhání.
Konec lesa už se blíží,
k němu ona tryskem míří.
Pro dívku z třetího tisíciletí
cesta už skončila, a ona letí.
Komentáře (0)