z icq...
Anotace: byl jsem tak trošku donucen,viď kátí??:D
jedno slovo nestačí,
jak myšlenky mi skotačí,
na papír je nedostanu,
přemýšlet však nepřestanu.
proč plamen pálí,
proc voda chladí,
proč oheň všechno spálí
a voda též nic nezachrání??
múza z hlavy prchá mi,
pádí někam do dáli
....................
slova došla v půli věty,
odešly mi zbylé světy,
zůstává jen ten náš,
s tím už teď nic neuděláš.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (2)
Komentujících (2)