Anotace: Melo to bejt vesely ale nejak se to "necekane" stocilo jinam..:-(
Taky mi to přijde spíše jako dvě části dvou povedených celků, které spolu bohužel vůbec neladí.
26.10.2007 12:18:00 | prostě Zuzana
j ja vim ale me se to takhle vzdycky stoci...nemuzu za to ale pokusim se to prepsat nekdy az budu mit zase "tu" naladu:))
26.10.2007 10:26:00 | Fried Green Tomatoes
cacao, ach jo, jedno teply cacao se skraloupem v digitalnim shopu by bodlo
25.10.2007 22:10:00 | její alter ego
ta uvaha o pidi části lidstva mi tam do toho moc nesedí, škoda že to není celý o podzimu, vypadalo to slibně...ale ten konec je výbornej. myslím, že to sou 2 oddělený věci, který si nezaslouží být takhle "napasovaný" do jedné...ale ok, stejně to má něco do sebe takže *** :-)
25.10.2007 16:27:00 | paranoidandroid