Prázdno
Anotace: někdy to na člověku nepoznáš
Mám v sobě prázdno,
ale vidíš to jinak,
působím jako plná štěstí,
jenže není tomu tak.
Všichni se jednou kouknou na dno,
rozzuří se jako drak,
dostanou do oka pěstí,
i auta budou jednou vrak.
A i když ta sklenka prázdná,
působí dojmem že je plná,
nenech se odradit a do skla víno vlij!!
Všechnu špínu ze sebe smyj!!:)
Protože i ti co vypadájí plní lásky,
mají z prázdnoty na srdci vrásky!
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)