NAIVNÍ
Anotace: ...slovní hříčka...
Když sváděl ji
a když ho nechtěla
tak vyčítal jí naivitu.
Pak rozpálil jí do běla
a v pravidelném
těla kmitu
bývá teď často
na, i v ní!
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Bíša, j.c.
Komentáře (7)
Komentujících (6)