kouzelné, grandiozní a parádní, ačkoliv teda máš lepší, mi tady trochu utekla myšlenka,...ale nemám chuť ji hledat. (tak co si o takém komentáři vlastně myslet že?)
29.11.2007 15:48:00 | PUERO
tohle se mi líbí....uf...tak teď by mě měla napadnout nějaká inteligentní myšlenka...a nic..
27.10.2007 23:49:00 | DIDADA