dvojčata
vrážíme do sebe,
odrážíme se od stěn
a stloukáme se opět dohromady.
najednou,
jakoby prázdno..
žádný smích,
došla energie.
a přitom,
ve zvláštní pozici-
zůstali jsme.
..museli jsme.
nic jiného nezbývalo,
když při jednom z nárazů
spojily se naše hrudníky v jeden.
jako siamská dvojčata.
dvojčata.
..jen aby nás nesetřelili..
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)