... daleko větším uměním je vycházet sám ze sebou ...
než s lidmi okolo, ....
.... a když se to naučíme, .... tak odměnou nám jsou procházky ve světech vyvolených ...
*- ... nevýhodou je ale, ...
... .... že vzhledem k vysokým nárokům, nebývají příliš zalidněny ...
29.10.2007 16:46:00 | HarryHH
... ty můj malancholé ...
... já si tě najdu ouplně všade ...
... tvůj cholerik ...
26.10.2007 08:35:00 | Marcella