Řeč k pampelišce
//pampeliška v záři polední//
Zavři oči, když tě slunce oslní
zapřemýšlej co tě štěstím naplní
představ si růži, která viděla se v zrcadle
a růži té
zdálo se, že na okamžik v lesklém skle
všemi trny, plátky květů rozkvete
i pro tebe platí stejná pravidla
jen ty víš jaká jsi – dobrá nebo zlá..?
//pampeliška řekla si: "slova pravdivá"//
Přečteno 414x
Tipy 16
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Isobel, gonzeska, Maura, embryo v hlave, Bíša, Pollo..., Aluna, lennerka, carodejka
Komentáře (6)
Komentujících (6)