Strastiplná noc
Anotace: netuším, jestli to není pochopitelné jen pro mne
pevně
pevně musela jsem to hrdlo držet
pevně
dlouho
dlouho musela jsem to hrdlo svírat
dlouho
drtí se mi ruce v železném sevření náhražky pout
A někdo mi při tom stojí na hrudníku
dusím se
příšerně se dusím
stává se to neúnosným
jako bych se dusila
někdo tady se dobře baví
(já to nejsem)
míjím se s ním
má na krku modrý pruh
ale ho už nikdo neměl vidět chodit
ho už nikdo neměl vidět
Ale já ho vidím
na stole leží střep zrcadla
můj krk lemuje ten samý modrý pruh
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)