Sázka na štěstí
Vteřiny, minuty, hodiny, roky,
tikají hodiny jak lidské kroky,
naději hledám a nejsem tu sama,
marně tu čekám snad jak cudná pana.
Vteřiny vytleskaly nám cestu časem,
minuty svazují nás těsným lasem,
hodiny polapí nám hříšnou noc i den,
nevíme, zda splní-li ten chtivý sen.
A tak čekám zas, už jak cudná pana,
čekám a připadám si tak sama,
naděje umírá poslední říkáš mi,
já ale vím,že tikáš mi..
Tikáš mi Ty neúprosný čase,
tikáš mi a jsi tu se mnou zase,
jako malý otazník v mé hlavě,
cítím se jak žena na popravě
a pohráváš si se mnou
h r a v ě
Přečteno 557x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Monsignore, blue, David., Psavec, el viento
Komentáře (5)
Komentujících (5)