Anotace: smrt
Tvé básně se mi docela líbí, jsou k zamyšlení, představivosti. Já dávám tip, jen je trochu očesej, víc přemýšlej o uspořádání a jsou na dvojtip:-) Je tu spousta "básní rádoby", které vypadají neučesaně a nelákají i oko, ale ty většinou nestojí za nic, ale Tvých by byla škoda!!!
21.11.2007 11:30:00 | simsa
Eko a jino aktivistická a marný boy kdy jedni se snaži utlouct druhé cizími křídly. Ba jo, koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
28.10.2007 19:03:00 | prostě Zuzana
možná mi z toho leze mrát po zádech, ale svým způsobem se mi to zalíbilo...
28.10.2007 15:03:00 | stmivani.na.lepsi.casy