Život je krásný
La vie est belle..
Ptáci zpívají,
vítr Tě hladí,
květiny voní..
Tak se směj
/c'est la vie/**
Vždyť lidé
problémy
sami si dělají
/c'est la vie/**
A Ty, nebuď už takový
vždyť jsi vyjímečný
/jedinečný/
jediný..
Zapomeň na čas
/i když ty hodiny
tak neúprosně tikají/
Bon appétit!
Život si vychutnej**
Přečteno 415x
Tipy 10
Poslední tipující: ufarsin, Kozoroh 1, Monsignore, blue, Psavec, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (5)