Lehká krize
Anotace: Jde spíš o krátkodobou zádumčivost, ale i to stačí, aby druhý druhého poznal.
Jakmile začneš přemýšlet nad sebou,
příjdeš na to, co ti schází.
Máš náladu poznenáhlu sklíčenou
a něco z hloubi duše potichoučku přichází.
Humor a smích nahradila nostalgie
na dlouhých pár minut.
Lhostejnost a ego tvou slabost kryje;
tvůj zkrat však nebyl nepovšimnut.
Jedna drobná anomálie ve tvé duši
všem ukázala tvou achillovu patu.
Prozradil´s víc, než sám tušíš.
Prozradil jsi o sobě holou pravdu.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)