Toužím
Tak prosím vem si mě
celou a po částech
pomalu a přece rychle
vše se mi v hlavě otáčí
Čekám na políbení
nevzdaluj se dál než blízko
tak strašně po tobě toužím
cítít tvé horké tělo
Chci s tebou splynout
milovat se v rytmu vášně
neodcházej buď tu se mnou
neodcházej buď mnou
Šimrat tě vlasy po těle
vzdychat a šeptat ti do ucha
vím co chceš slyšet
tak vem si mě už
O tom všem sním si
sama pod peřinou
těším se až naše těla znovu splynou
a budu moct ti rozkoš dát
Ach lásko, kdy že dnes přijdeš domů?
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Davy_boy
Komentáře (0)