Prokletí
Anotace: no jo sem trochu mimo dyž to píšu přiznávám
Další divný století
druzi v tomhle prokletí
všechno se to vrací
podstata se ztrácí
pořád kolem dokola
až jsou duše dohola
plujíc nocí náhody
připravení z hospody
kam padne tam padne
každej jednou zahne
chlapečku neváhej
do rána bude hej
holčičko roztáhni
za rohem v lupení
na ráno teďka ser
co můžeš jen si ber
další divný století
druzi v tomhle prokletí
podstata se ztrácí
tahnem tažní ptáci
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Favi, Davy_boy
Komentáře (3)
Komentujících (3)