*Varsovie*
Sni
/do růžova se vyspi/..
Pára
prosvětlená
pouličními lampami,
sálá z kanálů
ve městě Varsovie..
Šarmantní dáma
v klobouku
/barvy bordeaux/
S rukou ladně položenou na boku,
kráčí nocí..
Jsou si tak podobné..
Ona a ta kočka
/černá/
chodící spolu s ní ulicí..
Prsteníček
/ruky levé/
obtěžkán
/vahou/
osvětlen
/jasem/
smaragdového kamene..
V některých zemích
zvykem je
ruka pravá pro nevěstu..
Je vdovou
"na oko"
za vodou..
Člověk člověka soudí
na jeden pohled pouhý**
Přečteno 398x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Monsignore, ni.va, oakbark, Psavec, s.e.n, Qee, Bíša
Komentáře (8)
Komentujících (8)