Anotace: ...
mě text připadal nejsilnější v první strofě, konec jsi, myslím, pohřbil spotřebními výrazy. měl by víc gradovat, má spíš sestupnou tendenci. začátek je myšlenkově plný a obrazově podařený, objevný a vícemluvný, na konci textu tyhle vlastnosti hledám marně. jinak zajímavý text.
29.10.2007 19:47:00 | grygaruv atelier
Pěkný...líbí se mi Tvoje básničky...jsou takový neobvyklý a originální;-)
28.10.2007 11:17:00 | Písklátko
k tak lyrickému dílu se to nehodí, líbí se mi
ale potutelně mně napadlo "zakousni se"
28.10.2007 00:00:00 | okapovaroura
zase se mi to líbí...což je dost nuda...ale tahle je nějaká jiná taková jemnější...hmmm (co to melu?)
27.10.2007 23:52:00 | DIDADA
skoro bych řekla, že se mi zatím od tebe líbila nejvíc, a nevím, jestli je to pocitem, náladou, obraty nebo tou poslední slokou, nevim...
27.10.2007 16:47:00 | Trdlo