Anotace: No mnozí z vás to asi nepochopí, to by jste si museli přečíst můj poslední fejeton.. a do toho se vám asi nechce, co.. nevadí :-) Ale třeba vám hodně z toho dojde i bez toho.. třeba ne :-)) Jéé já jsem tak otravná.. a víte co? Nesnáším annontace xD
Je to těžké, já vím. Nejlepší bude, když si na sebe celá rodina uděláte čas, sednete si dohromady ke stolu a všechno v klidu společně proberete...já držím prsty, aby všechno vyšlo vstříc vaší spokojenosti!
28.10.2007 18:01:00 | Chancer
Rozhodování je vždycky těžké, nikdy nepomyslíš na úplně všechno. Zamysli se nad tím, co máš teď a jak by to bylo do budoucna, jestli ti to stačí, nebo jestli chceš poznat nové, ať už jakékoli.
28.10.2007 08:54:00 | Skaja
Chápu, že rozhodování je to opravdu těžké, je to něco co ti změní život... ale to tvůj táta určitě ví/jemu a celé vaší rodine ostatně taky/...Pořádně si o tvých pocitech s ním promluv a proberte to;pak to zkus přijmout/je to asi tak, že ti nic jiného nezbývá/ a pokusit se v tom hledat nové možnosti. Přeji ti hodně odvahy a štěstí.
28.10.2007 08:17:00 | Sima
Zatím věř tátovi,ale proberte to společně.Ať nesouhlasíš jen proto,abys byla poslušná.
27.10.2007 19:15:00 | s.e.n