Chladná noc
Anotace: Když se někdo opije...
U tebe jsem zas být chtěla,
ale dnes jsem se zimou chvěla,
Jedna peřina nám už nestačila,
přibral jsi asi další kila.
Příště okupují jinou postel,
v noci jsi na mně zapomněl!
Na zemi jsem málem skončila
a pak tebe tam vyhostila.
K ránu se ti však něco zdálo,
tvé tělo mé rozmáčknout se chystalo.
Než jsem vstála, hodně práce mi to dalo,
příště už nevypiješ ani málo!
Komentáře (0)