Tvůj vrah
Anotace: jen sem neměla co dělat :-)
Chci být tvůj anděl,
který by nad tvým hrobem bděl.
Když pohlednu ti do oči,
vidím slzy-krvi, co tečou proudem moči.
Mé srdce se láskou rozskočí,
když na tvé rozkládající tělo červi vkročí
Ty křičíš hlasem temným v dali,
(zdali uslyší tvůj řev Ali?)
mrtvoly ale už z hrobu vstaly.
Chystají se tě mrazivým polibkem do svého království vsát.
Já stojím u vrat, nedovolím jim tě vzat.
Svým polibkem tvé rty proměním v prach
A zůstaneme jen my dva u hřbitovních vrat.
Komentáře (0)