Anotace: ***
Hm.. co napsat.Všichni mají rádi komentáře.Tahle věc ve mě vzbuzuje moje staré pocity z léta a podzimu 2006, to jsem psal osotšest a právě takhle.A já tohle miluju.Líbí se mi moc jak píšeš, dokážeš ve mě rozechvět tu správnou strunu.)
29.01.2008 16:53:00 | neurobeat
to samý si myslím já o tobě;)....povedená, jen bacha na rozpletení...:)
28.10.2007 12:19:00 | Trdlo