Domča
Anotace: Domča -.neej. kamíí
Domča
Domča - to je živel
Nikdy na tebe nezapomenem..
Máme tě rádi,ty to víš.
tak proč pořád jenom spíš..
Domča - Kámoška i zlatíčko,
prostě naše sluníčko..
Krásná,milá roztomilá,
zkrátka naše Domča celá .. :D
Komentáře (0)