Nenávist
Nenávist, co kráčí si celým světem;
nenávist, co vkládá se do paměti malým dětem;
nenávist, co nutí tě udělat nejhorší věci;
nenávist poznali už skoro všeci;
nenávist, ze které dělají se vrásky;
nenávist, to je přetvářka té podlé lásky.
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)