Zákoutí
Toulám se ospalou krajinou
s kapkami zděšení
mažu své vzpomínky
nesčetná tušení
v tmavém zákoutí pohled můj ulpívá
ospalá píseň
co nikdo nezpívá
hanebné pocity na věky vylité
z koryta řeky
na stálo prokleté
uprostřed kázání mrazí dech
vyhnanců zklamaných
navždy tě uzamknou
ve zdech Tvých kamenných…
Přečteno 402x
Tipy 17
Poslední tipující: isisleo, pavlis, Martinecka23, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Pišák, Cassandra, spare
Komentáře (6)
Komentujících (6)