Písečná bouře
To co vidí je pláň,
pláň plná písku.
Za co zaplatil tu daň?
Proč pije tu hořkou misku?
Snaží se jít,
snaží se žít.
Nemůže pít,
může jen snít.
Pískem se stále plazí,
ale život svůj nedá.
V dáli se náhle obloha kazí,
písek se k nebi zvedá.
Vítr už fičí,
písek kolem kvičí,
v uších to syčí,
nervi to ničí.
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (0)