Jsi tak roztomilá když zvracíš...
Anotace: ... Může být třeba s věnováním pro Haničku... nebo pro kohokoliv jiného...
Trpím kleptomanií,
jediné co kradu jsou duše,
podobám se predátorům a zmijím
a pohybuji se stejně hluše...
Spolu s posunem času
posunulo se pár závitů mého mozku
vypadalo pár nevěrných vlasů
a kočár ztratil svého vozku
Poruchy přijímání skutečnosti
léčíme osvědčeně nezabírající terapií
složenou ze zapomínání minulosti
s pomocí vln necitilivosti
Vlků vytí
za bílé noci...
milenci skrytí
a neskrytý pocit
Je třeba přeprat zkrvavené lži,
ale kdo ví, jestli z nich někdy pustí
když ale... venku tak krásně mlží
a dochází nám prací prášek...
Řekli jen : Jsi tak roztomilá když zvracíš...
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Duše zmítaná bouří reality, stmivani.na.lepsi.casy, atty, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)