A já věřit budu...
Anotace: Neztrácet naději je důležité...
Slza ti stéká po tváři
a nikdo, kdo by ji setřel
avšak víš, že jednou
jednou nebudeš sama
Snad osud tvé plány nezmaří
a ty se mu do přízně vetřeš
však víš, že jednou
jednou budeš dáma
Čas všechny rány zahojí
a bolest pryč odnese
a uvidíš, už brzy
brzy se to otočí
Teď zmítáš se jak v příboji
a myslíš, že to nesneseš
ale uvidíš, už brzy
brzy to skončí
Nezbývá než čekat
a věřit
že jednou bude líp
Nezbývá než doufat
a věřit
že mě nenecháš jít
A já věřit budu…
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)