Nejlepší kamarád
Anotace: Pro nejlepšího kamaráda........Honzíku jsem ráda,že Tě znám a děkuji,že si se ke mě nikdy neotočil zády....Mám Tě moc ráda.
Krásne oči,
hezká tvář.
jen z obrázku,
na mě koukáš.
Přátelským slovem,
vždycky mi poradíš.
Pomocnou ruku dáš.
nikdy mě nezradíš.
Jsem ráda,že Tě znám,
že jsi můj kamarád.
Doufám,že jak já Tebe.
taky mě máš tak rád.
Přečteno 650x
Tipy 1
Poslední tipující: muškát
Komentáře (1)
Komentujících (1)