SVOBODU
Anotace: další marné dílko =D
Z domu vykročil
za slunného dne.
Vzad se neotočil,
noc temná je.
Bloudí ulicí
- hladový a zcela vyčerpán -
chtěl by být orlicí,
-VOLNÝ-
okna dokořán.
Roztáhnout křídla
neotáčet se zpět.
Pohlédnout zpříma
vyletět na širý svět.
Nevázán ničím
v očích odlesk záře hvězd,
jen tiše křičí
ze srdce čiší velký stesk.
Obklopen nekonečnem
pozoruje jemný dotyk dvou tečen.
Prstence k sobě tulících se planet,
jako přitahoval by je magnet.
Roztáhlá křídla
přesto spoután je,
život je bída,
dnes však neumíráme
Boj nevzdává!
S hlavou vzpřímenou vstříc osudu se vydává.
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, Maro Deives, Emily Winnacott
Komentáře (8)
Komentujících (5)