Hvězdička
Anotace: básnička napsaná pro jednu malou holčičku, je taková zvláštní,ale posuďte sami...
Když zhasne den
A je čas snění
Zalehnout jen
A spát místo bdění.
Kdybys však přeci
Nešel spát
Viděl bys kdesi
Na obloze hrad.
Zhasne se lampička
A z maličkých vrátek
Vyběhne hvězdička
Cestou do pohádek.
Na nebi místečko
Rychle si najde:
"Osvětlím městečko
Než měsíc zajde!"
Až pak nastane
Konec noci
Hvězda do postele
Lehounce skočí.
Slunce dá měsíčku
Vesmírný budík
Nazítří hvězdičku
Půjdeme budit.
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, loverose91, genca
Komentáře (0)