Všechno už máš
Anotace: Není to spíš ani báseň, ale zpověď
Pojď! Chyť mě za ruku a řekni mi tajemství!
Budeme si povídat.
Nechceš? Tak poslouchej.
Vkládám do Tvých rukou srdce a neptej se proč?
Zalíbila ses mi a já chci, abys mne opatrovala.
Chci slyšet, že jsi úžasná, protože to tak je.
Chci naslouchat Tvým nářkům a pomoct Ti.
Chci si s Tebou povídat mezi stovkami lidí.
Slyšet Tě mluvit. To je důležité.
Tvé emoce. Nech je vzejít na povrch.
A zbavím Tě všech nepotřebných věcí.
Nač mobil potřebuješ?
Nač internet a počítač?
Vždyť srdce Tvoje je šťastné.
Nepotřebuje krást Ti čas.
Využij čas ke štěstí jiných.
A dej jim srdce své, na tom záleží.
Dárek jim dej a přej vše nejlepší.
A nezapomeň, že lásku Tvojí má už jeden člověk.
Nezapomeň že nehledáš,protože už máš.
A sbohem, mé druhé já.
Komentáře (0)