Jizva
Anotace: taková malá...skoro nejde vidět
tiše jsem odpočívala
přejížděla jsem rukou po břiše,
jak to dělávám,
když usínám
narazila jsem na jizvu
jen tam tak ležela
existovala si
sama o sobě
a na mně
Ptala jsem se jí
(nebo spíš sebe,
protože s takovými věcmi,
jako je příkop na Vámi milovaném místě,
se samozřejmě nemluví)
proč zakotvila zrovna tři palce pod mým pupíkem
mlčela
Ptala jsem se muže
mlčel
brečel
Usnula jsem s rukou volně položenou vedle mé nové souležící
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, Lisa.Ginmi, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)