Anotace: Nesrozumitelná...Ale, pro mě naprosto jasná vize, nebo krize?
Sbírka: Láska
Závěť na ústřižku z novin... To je dobrý :-)))
(a pak hoďte můj popel ze skály! :-D)
05.11.2007 07:31:00 | Levandule
mlhoviny..
byly jsou a budou..
někdo žije naplno..
někdo se holt do tmy halý
(užírá se nudou..)
dobře spíchlý .o)
02.11.2007 07:15:00 | Bean
říkáš, že mlhovina?
a v ní jen tiché vzpomínky?
co takhle prozářit ji
aspoň paprskem malinkým...
rozpustit jako cukr v horké čokoládě...
osladit chvíli tvého "tady, teď..."
netřeba mít strach...
vždyť pod tou tvou mlhou
dočista není žádný chlad a led...
:o)
30.10.2007 15:04:00 | Cecilka