Déšť
Anotace: trochu šílená a trochu erotická báseň :)
Líbej mě dešti
líbej mě na tváře
zatanči si se mnou,
když padají trakaře!
Líbej mě na ústa
obejmi v pase
s očima dokořán
a šílenstvím v hlase...
Bleskem češ mi vlasy
hrom ať hřmí jak dělo
chci tvým mokrým prstům
nabídnout své tělo!
Promoklá na kost
mám v očích lesk
jen tehdy chci tě,
když blesk stíhá blesk...
Komentáře (1)
Komentujících (1)