Anotace: Jelikož Liter neumožňuje rozlišení písma, tak jenom doufám, že to bude přehledné...
Sbírka: Humoreska
ne, pro mě není prázdná. Kdepak, Xaver se asi dost nesoustředil....
líbí se mi! :)
02.11.2007 14:10:00 | callowsick
Asi jsme pocitově blízko, Lotty :o)
Tohle byla taková moje soukromá reakce na chování, které se mi nelíbilo, takže chápu všechny, jež nijak neoslovila :o)
Xavere, díky za návštěvu :o)
31.10.2007 12:35:00 | Hesiona-Essylt
Vidíš?...a mě oslovila...je mi velmi blízko...snad těsně vedle...ne, je ve mně...
31.10.2007 12:31:00 | Lota
Tato mě tolik neoslovila, jak je u tvých básní zvykem,
přehršlí uvozovek snad, vím liter nerozlišuje písmo, nebo možná až příliš dlouhé přemlouvání jedné neschopné... je to jen můj názor, ale je pro mne prázdná.
31.10.2007 12:23:00 | Taog
Jo, ale dost dlouho mi to trvalo, než jsem se k tomu dopracovala :o)))
29.10.2007 09:14:00 | Hesiona-Essylt