Jak to bude....
Ztrácím svou zář
Osude, vídíš mou tvář?
Kam zmizelo světlo její?
Vyzábla, štěstí nejí
Nadšení bylo uhašeno
Co je to s tebou moje ženo?
Jak takhle můžeš se ptát?
Společný život zažil strmý pád
Stále cítím se sama
Tebou dusivě milována
Žádné srdce tetelení
Už tu chlapče prostě není
Musíš se s tím smířit
Mým slovům věřit
Doufat, že to půjde snad
K život spolu přijde hlad
Slepíme střepy života
Nastane budoucí jistota
Budeme spolu opět zářit?
Či se dál kysele tvářit...
Přečteno 426x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, cevert, Šedý
Komentáře (3)
Komentujících (3)