Poslední soud
Anotace: Asi musíme mít nad sebou někoho, kdo hůl o nás přerazí..
A ohnivý vůz snášel se k zemi
a pálil a ničil vše kolem
a vyschla jezera a s nimi i ryby
a zatmění slunce nastalo
vše bylo náhle jinak
když v kokpitu jsem stála
a s bohy obcovala
a desatero přikázání
poctivě jsem načmárala
na všechna okna monstra.
Vám
Barbarům
já samodruhá zpívám
zbytku Země a vám všem
a ač odlétám
na Zemi vkročí jiná
a měnit vás bude zkoušet
znova a znova.
Jednou vrátím se...
Projdu se mezi vámi
a nechtějte
aby to krátká byla moje pouť.
A budete-li tak stále jedinečně stejní
stihne vás po právu
poslední
Boží soud.
Přečteno 478x
Tipy 19
Poslední tipující: fuu, Bíša, VIOXX, Martinecka23, Marfuša, spare, mamina, Lota, Pišák
Komentáře (7)
Komentujících (7)