co to máš na sobě, ty jedna studentko?
zbláznila ses, jak si mi to mohla udělat?
proč jsi včas neodevzdala svou diplomku?
Teď už ti nemohu pomoct, i když bych jako rektor mohl
zasáhnout,...
no nevím,
víš co?
trochu se prospím
a pak uvidím....
... co by se eventuálně dalo dělat, snad...
na něco přijdu
TY JEDNA MAGNiFICence
trhám... téma nezaujalo,ale forma je dobrá. zvlášť ta část, kde se jako zymýšlíš, no, trochu se prospím a uvidím, co se dá dělat... to je skbost! dám si tě do oblíbených, abych mohla sledovat novinky.