Neptej se
Neptej se mě, jak se cítím,
musela bych lhát.
Neptej se na bezstarostnost,
nesmím si už hrát.
Neptej se mě na mou duši,
je temná jako černá noc.
Neptej se, jak získat lásku,
nad ní nemá nikdo moc.
Neptej se mě, co je štěstí,
nevím, jak ti odpovědět.
Neptej se mě "Miluješ mě"?
lépe se to nedozvědět...
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: klariseeek, Kanzy, Woski, s.e.n, Pišák
Komentáře (4)
Komentujících (4)