Klišé
Nemám názor na své klišé,
co po špičkách a tiše,
ukrádá plamen z očí,
kam ztratili se klíče,
od nevšedních dveří,
čas neúprosně běží,
a ty ses zastavila,
ve stereotypním snění,
nemám názor na své tělo,
co se houpalo jak chtělo,
oběšené na rukojeti,
rudé záchrané brzdy...
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: atty
Komentáře (1)
Komentujících (1)